دومین جلسه شورای سیاستگذاری

دومین جلسه شورای سیاستگذاری این جایزه با حضور و مشارکت نمایندگانی از وزارتخانه ها و سازمان های مختلف از قبیل مجلس شورای اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت راه و شهرسازی، اتاق اصناف ایران، اتاق تعاون ایران، اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای، انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین المللی در تاریخ 98/3/21 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه این جایزه، دومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین مورد توجه رسانه های عمومی قرار گرفته و بازتاب خوبی در میان این رسانه‌ها داشته است.

جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین به همت پردیس تخصصی مدیریت و مهندسی صنایع و با همکاری و همراهی تمامی نهادهای دولتی و خصوصی و همچنین حضور اساتید و صاحب­‌نظران این حوزه در 2 سطح تقدیر نامه و گواهینامه در مهرماه سال 1398 به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در قالب همایش، جشنواره استارتاپ­‌ها و نمایشگاه برگزار خواهد شد.